KOPI DURIAN EMAS BY DR AZLAN (KDE)

(OUT OF STOCK)

- Bijian KOPI HIJAU yang berkualiti tinggi + Ekstrak Durio Zibethinus (DURIAN) -

Apa Yang Terkandung Dalam KOPI DURIAN EMAS
Kopi Durian Emas ini diperbuat daripada bijian kopi hijau yang berkualiti tinggi sahaja. Ia dipilih dan kemudiannya diproses secara saintifik untuk menghasilkan serbuk kopi ini. Campuran daripada ekstrak Durio zibethinus (Durian) dan biji kopi hijau terpilih ini bukan sahaja tiada pewarna tambahan malah ianya juga mengandungi nilai nutrisi yang cukup untuk tubuh badan.


RISAU PERUT MAKIN BUNCIT?
LEMAK PEHA MAKIN TEBAL SAMPAI MELECET BILA BERJALAN?
DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI MASIH TAK KURANG-KURANG LEMAK?

** KINI ANDA MAMPU MILIKI MINUMAN PREMIUM JIMAT DAN DIHASILKAN SECARA SAINTIFIK SERTA BERTARAF WORLD CLASS **

FORMULASI TERKINI MENGGUNAKAN BIJI KOPI HIJAU DAN EXTRACT DURIO ZBETHINUS
KOPI DURIAN EMAS byDRAZLAN dapat membantu anda KURANGKAN LEMAK PERUT, PEHA, PANGKAL LENGAN DAN PUNGGUNG DENGAN MUDAH.

==== - Hanya 1 PEKET 1 hari !!! - ====

*** Penemuan saintifik ***
Menyerang dan Mencairkan Lemak Badan
3 KALI LEBIH PANTAS - Dengan rasa yang sangat SEDAP

Memperkenalkan Produk Terbaru

    Kopi Durian Emas byDRAZLAN adalah rangkaian  produk-produk minuman yang berkualiti tinggi dan dihasilkan secara saintifik oleh pakar toksikologi, keselamatan dan terapi makanan Malaysia, Asst. Prof Dr Norazlanshah. Ia formula khas untuk mereka yang mendambakan berat badan serta bentuk badan yang lebih ideal sambil menikmati minuman anda.

penafian : keputusan individu adalah berbeza-beza bergantung pada badan dan kesihatan masing2

 

Kelebihan KOPI DURIAN EMAS byDRAZLAN

1.  Kaya Anti-Oksidan
2.  Meningkatkan Metabolisme
3.  Membantu Membakar Lemak Extra
4.  Menekan Rasa Lapar
5.  Mengurangkan Peningkatan Kolesterol Buruk (LDL)
6.  Membantu Meningkatkan SIrkulasi Darah
7.  Meningkatkan Tenaga
8.  Meningkatkan Sistem Imunisasi Tubuh
9.  Membantu Melambatkan Proses Penuaan
10. Mengurangkan Pengaruh Radikal Bebas
11. Membantu Melembabkan Kulit
12. Membantu Mengekalkan Kesihatan Rambut
13. Membantu Proses Detoks Badan
14. Boleh Menghilangkan Stress
15. Meningkatkan Nafsu Seks
16. Mengurangkan Kelesuan
17. Menjadikan Usus Lebih Aktif Untuk Penghadaman
18. Membantu Untuk Menghasiklan Sel Darah Merah
19. Mineral Yang Baik Untuk Tulang & Sendi
20. Mengurangkan Lemak Badan Terutamnya di Bahagian Perut, Peha, Pangkal Lengan dan Punggung

Kandungan Utama KDE Kopi Durian Emas

 1. Biji KOPI HIJAU

Biji Kopi Hijau merupakan antara bahan utama yang paling berkesan kerana ia dapat merangsangkan minda dan meningkatkan metabolisme badan. Biji kopi hijau telah menjadi trend terkini dalam produk pelangsingan.

 Kaya Anti-Oksidan
Kopi hijau sangat kaya akan antioksidan yang berguna untuk mengurangi efek kerusakan sel akibat dari radikal bebas dalam tubuh kita.
Meningkatkan Metabolisme
Kandungan Asam klorogenik yang terdapat di dalamnya mampu meningkatkan Basal Metabolic Rate (BMR) dalam tubuh sehingga mampu meminimalkan pelepasan glukosa berlebihan dari hati ke dalam darah. Kandungan ini juga mampu meningkatkan kemampuan pembakaran lemak oleh tubuh.
Membantu Membakar lemak Ekstra
Kandungan nutrisi dan mineral dalam kopi hijau mampu menjaga kadar nutrisi dalam tubuh kita. Hal ini juga membuat tubuh dapat membakar lemak dan kalori yang tidak diinginkan dengan cepat.
Menahan Rasa Lapar
Kopi dikenal sebagai penekan nafsu makan yang sangat efektif, sehingga Anda bisa mengontrol keinginan makan berlebihan.
Memperlambat Penuaan
Kandungan Gamma-aminobutyric Acid (GABA), Teofilin, epigallocatechin gallate, dll dikenal mampu kesehatan kulit, memperlambat penuaan dan mencegah keriput.

-
Kopi hijau adalah biji kopi yang tidak dipanggang dan ia mengandungi bahan-bahan  nutrisi pemakanan yang tinggi . Biji kopi terdiri daripada 250 jenis bahan kimia semulajadi, sebahagian daripada bahan kimia semulajadi ini mempunyai kesan positif ke atas kesihatan manusia. Fungsi utama dalam pelangsingan adalah meningkatkan sirkulasi darah dan proses metabolisme dalam tempoh yang sangat singkat. Oleh itu, ia mampu untuk mencapai kesan pembakaran lemak dengan cepat.
-

2. Durio Zbethinus (DURIAN)

Durio zbethinus merupakan bahan utama yang digabungkan bersama biji kopi hijau. Ekstrak Durio zbethinus ini mempunyai
khasiat yang jauh lebih tinggi.  Ia kaya dengan pelbagai vitamin dan mineral seperti antioxidant Vitamin-C (about 33% of RDA), B-complex dan potassium. Mineral seperti ini penting untuk mengawal bendalir dalam badan, mengawal denyutan jantung serta tekanan darah. Durio zbethinus juga mengandungi calcium dan phosphorus yang penting untuk kesihatan tulang dan gigi.

Ekstrak Durio zbethinus turut mengandungi asid amino tryptophan bagi membantu meningkatkan pengeluaran hormon serotonin yang menyebabkan rasa lebih “ringan” dan lebih tenang serta mengurangkan stress. Ekstrak Durio zbethinus juga mempunyai kemampuan untuk meningkatkan sirkulasi darah dan metabolisme badan. Maka dengan gabungan kedua-dua bahan utama iaitu biji kopi hijau dan ekstrak Durio zbethinus ini ia mampu menggandakan kesan mencairkan lemak sebanyak 3 kali ganda lebih pantas.

penafian : keputusan individu adalah berbeza-beza bergantung pada badan dan kesihatan masing2

Bagaimana Kopi Durian Emas Berfungsi ?
Apabila anda minum kopi durian emas, bahan-bahan yang terdapat dalam kopi tersebut akan berfungsi di dalam tubuh anda. Semua kandungan yang terdapat dalam kopi tersebut mengandungi unsur-unsur yang efektif untuk kesihatan.
Ini akan meningkatkan metabolisme badan untuk membantu pelangsingan seterusnya dapat mengurangkan perut buncit, saiz peha, pangkal lengan dan punggung. Apabila kadar metabolisme badan kita meningkat, ia akan menukar lemak-lemak tersebut kepada tenaga. Ini akan menghilangkan lemak-lemak dalam badan kita. 

 Cara tindakkan KDE
✔️ Secawan Kopi Hijau mampu merangsang sistem saraf , yang menghantar isyarat terus ke sel-sel lemak untuk memberitahu mereka untuk memecahkan dan mencairkan lemak.

✔️ Ekstrak Durio Zebhitinus (durian) pula akan meningkatkan suhu badan untuk merangsang proses perpeluhan yang mana ia perlu untuk membuang lemak yang telah dicairkan tadi keluar dari badan secara total.

Bagaimana Cara Untuk Menggunakan Produk Kopi Durian Emas ?
Ianya sangat mudah, cepat dan senang diminum:
-Cara kegunaannya ialah campurkan satu peket kopi durian emas ini ke dalam 1 cawan (100ml) air panas dan kacau sehingga larut.- Seelok-eloknya bagus diminum ketika masih panas.-Simpan di tempat kering selepas dibuka supaya tidak menjejaskan kualiti kopi.-Saranan pegambilan 1 peket sehari.-Tetapi, untuk kesan lebih baik, disarankan mengambil 2 peket sehari iaitu sepeket sebelum sarapan dan sepeket pada waktu minum petang. Tidak digalakkan mengambil pada waktu malam.

CARA MINUM KDE
*Hanya sepeket sehari sebelum sarapan (20sachet/kotak).
**Untuk kesan maksimum disarankan ambil 2 paket sehari iaitu sepeket sebelum sarapan dan sepeket di waktu minum petang.
***Tidak digalakkan mengambil KDE pada waktu malam.

Kesan-Kesan Selulit Juga Boleh Hilang Dengan Minuman Kopi Durian Emas
Katakan Selamat Tinggal Kepada Selulit !!
Kandungan yang terdapat dalam Kopi Durian Emas membolehkan kesan-kesan selulit di kulit diperbaiki dan seterusnya menghilangkan selulit-selulit tersebut. Kini anda boleh tersenyum lebar kerana kini anda mempunyai kulit yang licin & bebas daripada selulit yang kurang menyenangkan itu.
Masalah “Perut Menggelebeh “ Selepas Bersalin pun Akan Susut !!

ADAKAH PRODUK INI HALAL ?

Sudah semestinya produk keluaran byDRAZLAN adalah diperbuat mengggunakan bahan-bahan yang dijamin 100% HALAL.
Produk Kopi Durian Emas halal diminum, tanpa mempunyai perasaan was-was dengan kelazatan kopi peremium dicampur rasa lemak durian benar-benar membangkitkan deria rasa anda.

ADA KELULUSAN DARI BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN (BPFK), KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA TAK ?

Produk ini merupakan produk minuman. Maka ianya termasuk di bawah AKTA MAKANAN 1983 DAN PERATURAN-PERATURAN MAKANAN 1985. Oleh itu, tiada kelulusan diperlukan dari BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN (BPFK), KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.
Produk Ini Dijamin Tiada Sebarang Kesan Sampingan,,,,
Produk keluaran byDRAZLANTM  iaitu Kopi Durian Emas dijamin selamat 100%.
Ianya diperbuat daripada bijian kopi hijau dan ekstrak Durio zbethinus . Dijamin tidak mempunyai sebarang kesan sampingan.

Boleh Digunakan Oleh Semua Orang Tidak Mengira Usia Dan Jantina?

Kami mempunyai pelanggan-pelanggan daripada semua peringkat umur. Daripada yang berumur 20 tahun kepada yang berumur 59 tahun. Produk ini dijamin selamat digunakan untuk semua peringkat umur.


Antara Ciri-Ciri Mereka Yang BERJAYA Menggunakan Produk Ini :
1. Anda mampu mengurangkan makanan yang tidak sihat
- Jika anda mampu mengurangkan pengambilan makanan tidak sihat dan menambahkan makanan berzat. Anda akan mendapat kesan yang cepat.
2. Anda betul-betul serius untuk menghilangkan masalah anda hadapi
- Jika anda pernah terfikir untuk mengempiskan perut, menghilangkan selulit dan sebagainya serta mempunyai keazaman yang kuat dan tidak mudah berputus asa, maka produk ini untuk anda.
3. Anda mampu lakukan senaman ringkas setiap minggu.
- Jika anda mampu tukar rutin harian anda kepada senaman seperti menggunakan tangga untuk ke pejabat sekali seminggu atau berjalan-jalan di dalam shopping kompleks untuk 10 minit. Maka produk ini untuk anda.
4. Anda yakin yang anda perlu lakukan sesuatu untuk mencapai impian anda.
- Jika anda yakin bahawa setiap perkara yang berlaku adalah BUKAN bergantung kepada nasib semata-mata. Maka produk ini untuk anda. Jika anda ada produk terbagus di dunia tetapi anda tidak menggunakannya kelebihan yg ada padanya, maka ia tidak akan memberi apa-apa kesan kepada anda.
5. Anda yakin dapat menggunakan produk ini setiap hari.
- Jika anda mampu menggunakan produk ini setiap hari selama 1 bulan. Anda akan berasa sangat gembira dengan kesan yang anda alami.
-


**  Usaha utama adalah atas diri kita sendiri, kuatkan azam, insyaAllah boleh **
Kopi Durian Emas (KDE) diperlukan utk menolong mempercepatkan usaha tuan/puan mencapai impian/proses tersebut

Dimana KOPI DURIAN EMAS boleh membantu dari segi: -
- Memproses dan membakar lemak 3x ganda lebih pantas dr biasa.
- Memberikan tenaga tambahan walaupun letih coz sedikit makan dan boleh workout.
- Mengurangkan rasa ingin makan ( coz terasa kenyang, ada tenaga & fikiran dpt mengawal rasa lapar )
- Sistem penghadaman dan pencernaan yg lebih baik
- Tubuh badan akan mudah berpeluh akibat dr proses pembakaran lemak/metabolisme
dgn kata lain KDE bertindak sebagai
      ** Metabolisme Booster
      ** Fat Bunner
      ** Energy Booster
      ** Mengawal rasa lapar
      ** Sejenis KOPI diet
-

** Tidak di galakkan minum bg mereka yg ada darah tinggi,k.manis,jantung dan seangkatannnya.

Dapatkan SEKARANG yang original DISINI
Order Sekarang Sebelum Promosi Berakhir !!

'

(OUT OF STOCK)

RM100.00 / 1 kotak
(SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK/LABUAN)
 - POS PERCUMA -

BILPLZ LOGO1

'

(OUT OF STOCK)

Harga Meletop !!! PROMOSI harga Bulan ini

RM160.00 - 2 kotak
(jimat rm40)
  (SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK/LABUAN)

- Bayaran POS PERCUMA -

BILPLZ LOGO1

'


RESEARCH... KAJI... SELIDIK... SELAMAT... BERKESAN...
Produk bydrazlan BUKAN produk HIT & RUN...
Produk bydrazlan BUKAN produk REPACK...
Produk Triple-T adalah 'Genuine'...

Produk ByDrAzlan merupakan produk penyelidikan yang telah diuji secara saintifik
menggunakan dana-dana penyelidikan dari Kementerian sebelum dikomersialkan.